Bestuur en commissies

Bestuur

Harrie de Kort (voorzitter): [email protected]

Tom Lemans (secretaris): [email protected]

Jeroen van der Stappen (penningmeester): [email protected]

Ben Verhoeff (algemeen lid)

Commissies

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie organiseert allerlei leuke activiteiten voor de jeugd van TC de Blaak. Hierbij kun je denken aan een vriendjes- en vriendinnetjes toernooi, Paaseieren zoeken, een ouder-kind toernooi en niet te vergeten: de clubkampioenschappen! We zorgen dat jullie op tijd geïnformeerd worden, dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat zulke dagen gezellig verlopen. Als je mee wil doen aan de competitie, zorgt de jeugdcommissie voor de aanmelding. Je kunt ons bereiken via [email protected].
Als je het leuk zou vinden om onze commissie te versterken, laat het ons weten!

Ledenadministratie
De ledenadministratie houdt alle gegevens van onze clubleden bij. Naast het verwerken van je contactgegevens zorgt de ledenadministratie ook voor jouw aanmelding, afmelding en afdracht bij de KNLTB. Ook de uitgifte van je pasje, vervanging bij verlies en het uitgeven en innemen van parksleutels (inclusief de bijbehorende borgkosten) zijn in het beheer van de ledenadministratie. Informatie over het lidmaatschap, kun je lezen in het lidmaatschapsreglement. Heb je na het lezen van het reglement nog vragen of wil je je lidmaatschap wijzigen, stuur dan een bericht naar [email protected]

Open toernooicommissie
De open toernooicommissie organiseert jaarlijks in de eerste week van juli, week 27, een open toernooi, dubbelspel. Iedereen van 17 jaar en ouder en spelers in de categorieën 4 t/m 8 kunnen meedoen. Het toernooi wordt gespeeld op basis van actuele rating. Dat betekent dat je altijd tegen tegenstanders speelt met een vergelijkbare speeksterkte. Zo verwachten we zowel voor ervaren spelers als voor startende spelers spannende wedstrijden.
Help je ons mee om er een super tennisweek van te maken met veel deelnemers? En heb je nog ideeën om het toernooi extra feestelijk te maken, laat het vooral weten. Suggesties zijn welkom!
Voor vragen, ideeën of deel te nemen aan deze commissie kun je contact opnemen via [email protected].

Interne competitiecommissie
Uitdagen en uitgedaagd worden, stiekem jezelf willen verbeteren, proberen een treetje hoger te komen, leren van een verliespartij, gezelligheid na de wedstrijd, meerdere leden van de club leren kennen; het zijn allemaal ingrediënten om mee te doen aan de interne competitie. Het woord intern geeft al aan dat dit een competitie is die volgens de spelregels wordt gespeeld die door de club zijn vastgesteld. 

Communicatiecommissie
Ook bij TC de Blaak is communicatie een belangrijk aandachtspunt. Met alle beschikbare communicatiekanalen is het een klus door de bomen het bos te zien. De communicatiecommissie heeft zich bezig gehouden met het in gebruik nemen van de nieuwe KNLTB-app. Momenteel wordt gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van deze website. We zoeken nog versterking om het gebruik van instagram en facebook te activeren. Ook verzamelen we stockfoto’s, die onze communicatie kunnen versterken.
Voor ideeën, versterking van de commissie of mooie tennisfoto’s, die we mogen gebruiken, staan we open. Wij zijn te bereiken via communicatie@tcdeblaak.nl.

Accommodatie en beheercommissie
De commissie staat voor het onderhoud, beheer en behoud van alle materialen van het park en de gebouwen. Wat voor ons vooropstaat is de veiligheid van de materialen die alle clubleden gebruiken om te kunnen sporten. Het aanspreekpunt is Peter Knoop, e-mail: [email protected]. Wij zoeken nog vrijwilligers die een paar uur in het jaar een klusje willen klaren onder de leiding van de beheercommissie.

Sponsorcommissie
De commissie staat voor het binnenhalen van sponsoren en het contact met de huidige sponsoren. 

Paviljoen commissie 
De paviljoen commissie zorgt er voor dat het paviljoen open kan zodat dat je na het tennissen kunt genieten van een lekker drankje. Wij zorgen voor de planning van de bardiensten, de inkoop van de drank en andere versnaperingen en wij sturen de werkster aan zodat alles schoon en opgeruimd is. Daarnaast hebben we nog een enthousiaste groep 'openers' die bij aanvang van elke bardienst naar de club komen om het paviljoen te openen en de barmedewerker op gang te helpen.  Ook wij kunnen nog wat versterking gebruiken [email protected]  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Ekkersrijt 45
5032 WN Tilburg

KVK-nummer

40259281