Bardienstenreglement

Bij TC de Blaak vervullen de seniorleden de bardiensten 

Om ons paviljoen dagelijks te kunnen openen voor onze leden én de prijzen op een aantrekkelijk niveau te kunnen houden, vragen we álle seniorleden minimaal twee bardiensten per jaar te vervullen. Ook zogenaamde ‘hulpdiensten’, zoals het bemensen van een kraampje tijdens evenementen, vallen onder deze regeling. Uiteraard sta je er tijdens een bardienst niet alleen voor. Er is altijd iemand die het paviljoen voor je opent en je op weg helpt.

Zie voor meer praktische informatie: Het uitvoeren van de bardienst

Inschrijven voor de bardiensten doe je via de KNLTB Club App of via deze website

Voor het inschrijven van bardiensten kun je zelf twee datums kiezen die voor jou goed uitkomen. Inschrijven voor bardiensten doe je via “diensten” in de clubapp of via de website

Voor 1 mei dien je beide bardiensten te hebben ingepland.

Om een gelijkmatige verdeling van de bardiensten te bevorderen gedurende het seizoen, vragen we je één dienst voor en één dienst na 1 november te selecteren. Voor drukke dagen vragen we bij voorkeur ervaren barmedewerkers zich in te schrijven. Je ziet bij de opmerkingen in de dienstenplanner (clubapp) wanneer evenementen gepland zijn. In de clubapp of op de website kun je altijd jouw ingeplande diensten terugvinden. Ook kun je in de clubapp een reminder instellen voor jouw komende diensten. Leden die tijdens een seizoen 18 jaar worden, mogen pas na hun verjaardag bardiensten draaien.

Afkopen van bardiensten

Afkopen van bardiensten is mogelijk, maar heeft niet onze voorkeur. Het afkopen van een bardienst kost € 40,- per bardienst. Voor het afkopen van bardiensten maak je vóór de start van het seizoen (1 april) het juiste bedrag over op rekeningnummer NL74 RABO 0191 2138 53  t.n.v. TC de Blaak, onder vermelding van je naam en "Afkoop bardiensten seizoen 20XX/20XX". Na ontvangst van je betaling, vervalt je verplichting. Reeds ingeplande bardiensten kunnen niet meer afgekocht worden.

Bardiensten voor commissieleden

Voor commissieleden van andere commissies binnen TC de Blaak vervalt de verplichting om bardiensten te draaien. Dit betekent wel dat het gewaardeerd wordt als commissieleden aanvullend op hun andere taken toch bardienst willen draaien.

Ingeplande diensten die vervallen 

Het kan voorkomen dat een door jou ingeplande bardienst komt te vervallen bv. als het weer het niet toe laat om de banen te betreden. In dat geval wordt de ingeplande bardienst in de administratie niet geteld als ‘gedraaide bardienst’ en word je verzocht deze dienst op een ander moment opnieuw in te plannen.

Ruilen van diensten

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn een geplande bardienst te vervullen, ben je zelf verantwoordelijk voor het ruilen van deze bardienst. Het ruilen van een bardienst dien je zelf door te geven via [email protected] zodat de planner in de clubapp bijgewerkt kan worden. Als je zonder geldige reden niet komt opdagen voor een door jou ingeplande bardienst, betaal je een boete van € 50,- per keer.  

Voor vragen of onduidelijkheden mail naar [email protected]

  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Ekkersrijt 45
5032 WN Tilburg

KVK-nummer

40259281