Lid worden

Wil je na het bekijken van de site lid worden?

Wij staan open voor nieuwe leden!

Klik hier om je in te schrijven!

Wij hebben ook nog een foto nodig voor je pasje; die ontvangen we het liefste digitaal. De foto mag ook genomen zijn met een smartphone en kun je uploaden in de KNLTB CLub app of mailen naar [email protected]. Mocht het niet lukken een digitale foto aan te leveren, dan kun je een foto inleveren bij de ledenadministratie, Lauwers 17, 5032ZD Tilburg.

De contributie wordt geïncasseerd via een applicatie van de KNLTB; je wordt hierover nog nader geïnformeerd. Bij vragen hierover kun je contact opnemen met de penningmeester: [email protected]. Voor meer informatie zie het Lidmaatschapsreglement.

Klik hier voor het overzicht contributies vanaf 1 april 2023.

Voor senioren geldt dat er ook 2 bardiensten gedraaid moeten worden. Wil je geen bardienst draaien of andere ondersteuning bieden, dan bestaat de mogelijk dit af te kopen tegen € 40,- per (bar)dienst. Dit bedrag kan gestort worden op rekeningnummer NL74 RABO 0191 2138 53  ten name van TC Be Blaak, Tilburg o.v.v. je naam en bondsnummer.

Ons tennispark is afgesloten met hekken en een poort. Tegen betaling van een borg van € 22,50 is bij de ledenadministratie een sleutel te verkrijgen, waarmee je toegang hebt tot het park en enkele andere faciliteiten (toilet buiten en afhangbord binnen). Bij inlevering van de sleutel wordt de borg terugbetaald.  

Wil je een sleutel aanvragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Ekkersrijt 45
5032 WN Tilburg

KVK-nummer

40259281