Najaarscompetitie 2022

25 mei 2022

Beste clubgenoten!

Nu de voorjaarscompetitie weer op haar einde loopt, willen wij jullie attenderen op het feit dat het ook dit najaar mogelijk is om bij TC de Blaak deel te nemen aan diverse KNLTB competities. We hebben een overzicht van de speeldata en het aanbod van de verschillende KNLTB competites bijgevoegd. 

Tijdens de najaarscompetitie speel je samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Deze poules worden ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. 

Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Dit vanwege de mogelijk mindere weersomstandigheden in het najaar, het omzeilen van de herfstvakantie, de wintersluiting van veel tennisparken en het feit dat uit onderzoek is gebleken dat er een grotere interesse is voor de najaarscompetitie wanneer deze slechts vijf speeldagen zou omvatten.

In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie niet om de week gespeeld. Dit vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Dit betekent dat als gevolg van de beperkte baancapaciteit de 8&9 tennis in het najaar niet op de vrijdagavond wordt aangeboden. 

Deelnemen:

Wil je met een team deelnemen aan de najaarscompetitie, stuur dan uiterlijk 5 juni een mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

- voornaam en achternaam van alle teamleden;

- naam. e-mailadres en telefoonnummer van de teamcaptain;

- aan welke competitie je wilt deelnemen (dag, leeftijdscategorie, onderdeel: DD, GD, HD).

Wil je competitie spelen, maar heb je nog geen team? Schrijf je dan individueel in en geef aan welke competitie je wilt spelen. Dan kijken we of we een team kunnen vormen, of dat je bij een bestaand team kan aansluiten. 

Hopelijk schrijven veel teams zich in voor de najaarscompetitie, zodat het gezellig druk wordt op de club!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 467 6511

Address

Ekkersrijt 45
5032 WN Tilburg

KVK-nummer

40259281