Inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2021

05 januari 2021


Beste leden,

Het is weer tijd om in te schrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2021.

Het zijn onzekere tijden, dus of en hoe de competitie doorgang kan vinden is nu nog niet duidelijk. Toch moeten de teams die willen deelnemen binnenkort ingeschreven worden. Dus wil je dit voorjaar graag meedoen met de competitie en heb je een team, stuur dan een mail naar: [email protected]. De uiterste datum om je team aan te melden is: donderdag 7 januari 2021. Heb je geen team, dan mag je ook inschrijven. We zullen dan kijken of er nog meer spelers zijn die zin hebben om mee te doen aan de competitie en of daar nog een team te vormen is. 

Voor de vrijdagavond competitie wordt gekeken naar de mogelijkheid om niet elke week, maar om de week te spelen. Dit om de drukte op het park te spreiden en meer teams de kans te geven om deel te nemen. Zie het nieuwsbericht van de KNLTB. De data voor het om de week spelen verlopen als dit doorgaat volgens volgend schema.

De data voor de competitie op de overige dagen vindt je hier.

Voor de jeugd moeten de teams ook weer opgegeven worden. Kinderen die daaraan mee willen doen graag een mail sturen naar [email protected]

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet! 

 

Met vriendelijke groet,

Danielle Pistorius
Paulien van Dijk-Pulskens

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 467 6511

Address

Ekkersrijt 45
5032 WN Tilburg